đề thi tiếng anh giữa kì 2 lớp 7

Để ôn luyện và thực hiện chất lượng những bài xích đua Tiếng Anh 7, bên dưới đấy là Top 10 Đề đua Giữa kì 2 Tiếng Anh 7 Global Success, Friends plus, iLearn Smart World, Explore English năm 2024 của tất cả phụ thân cuốn sách mới nhất Kết nối học thức, Cánh diều, Chân trời tạo ra với đáp án, đặc biệt sát đề đua đầu tiên. Hi vọng cỗ đề đua này tiếp tục khiến cho bạn ôn tập luyện & đạt điểm trên cao trong những bài xích đua Tiếng Anh 7.

10 Đề đua Giữa học tập kì 2 Tiếng Anh 7 năm 2024 (có đáp án)

Xem test Đề GK2 Anh 7 Global Xem test Đề GK2 Anh 7 Friends Xem test Đề GK2 Anh 7 Smart Xem test Đề GK2 Anh 7 Right Xem test Đề GK2 Anh 7 Discovery

Bạn đang xem: đề thi tiếng anh giữa kì 2 lớp 7

Chỉ kể từ 150k mua sắm hoàn toàn cỗ Đề đua Giữa kì 2 Tiếng Anh 7 phiên bản word với câu nói. giải chi tiết:

  • B1: gửi phí nhập tk: 0711000255837 - NGUYEN THANH TUYEN - Ngân mặt hàng Vietcombank (QR)
  • B2: Nhắn tin cẩn cho tới Zalo VietJack Official - nhấn nhập đây nhằm thông tin và nhận đề thi

Quảng cáo

  • Đề đua Giữa kì 2 Tiếng Anh 7 Global Success với đáp án (10 đề)

    Xem đề thi

  • Đề đua Giữa kì 2 Tiếng Anh 7 Friends plus với đáp án (10 đề)

    Xem đề thi

  • Đề đua Giữa kì 2 Tiếng Anh 7 Smart World

    Xem đề thi

  • Đề đua Giữa kì 2 Tiếng Anh 7 Explore English với đáp án (10 đề)

    Xem đề thi

Phòng giáo dục và đào tạo và Đào tạo ra ...

Đề đua Giữa kì 2 - Global Success

Năm học tập 2023 - 2024

Môn: Tiếng Anh 7

Thời gian lận thực hiện bài: 60 phút

(không kể thời hạn phân phát đề)

(Đề số 1)

Quảng cáo

I. LISTENING

Listen đồ sộ some information about a siêu xe. Circle the best answer A, B, or C. You will listen TWICE.

1. Who is this information for?

A. People who want đồ sộ drive a car

B. People who want a driverless car

C. People who buy a driverless car

2. What does this siêu xe currently lập cập on?

A. Solar power

B. Wind power

C. Hydropower

3. You will get an alert when the siêu xe power gets to

A. 10 percent

B. 30 percent

C. 100 percent

4. Where are the charging stations available?

A. Wherever there is sunlight

B. At gas stations

C. At most houses

Quảng cáo

5. To operate this siêu xe safely, users should

A. update the car's software monthly

B. fix the siêu xe once a month

C. kiểm tra the mạng internet regularly

II. LANGUAGE FOCUS

TASK 1. Choose the word with a different way of pronunciation in the underlined part.

1. A. replace             B. decide             C. pedal

2. A. royal                 B. local                 C. solar

TASK 2. Choose the word which has a different stress pattern from that of the others.

3. A. polluting                B. dangerous            C. expensive

4. A. government           B. visitor                   C. attraction

5. A. native                     B. public                   C. alright

TASK 3. Give the correct size of the verbs.

1. I don't enjoy (play) chess.

2. John is the (happy) person that we've known.

3. Two days ago I (take) my final exam.

4. I am fond of (read) the science book.

Quảng cáo

TASK 4. Circle the best answers đồ sộ complete the following sentences.

1. I ...................... go đồ sộ the movie theater last night because I was busy.

A. didn't                  B. wasn't

C. don't                   D. weren't

2. A.......................... makes clothes for people.

A. student                B. pupil

C. dentist                 D. dressmaker

3. Last summer Mom ........................... bu a new xe đạp.

A. buy                     B. buys

C. buyed                 D. bought

4. A.......................... looks after people's teeth.

A. teacher                B. farmer

C. student                D. dentist

5. The doctor measured Nam đồ sộ know his ......................... .

A. weigh                 B. high

C. height                 D. tall

III. READING

TASK 1. Read the following passage then answer the question.

Last week, Nhung had a sore throat. And she coughed a lot. Hung's mother gave her some tablets of amoxicillin and asked her đồ sộ take them. But Hung did not relieve. So she had đồ sộ stay at trang chủ 3 days from Tuesday đồ sộ Thursday. On Friday, Hung's aunt, Mrs. An visited her family and she suggested using honey, ginger, salt and lemon juice đồ sộ mix together. She asked Hung đồ sộ drink a little sometimes. After 2 hours, Hung felt more pleasant. One day passed, Hung's disease almost disappears. Thank for her aunt's visiting, Hung had a special cure for her sore throat.

1. What's the matter with Nhung?

2. How many days was she absent from class?

3. What did she use for her treatment?

4. Did Nhung have a new effect treatment for her disease?

TASK 2. Choose the word which best fits each gap

Look out for yourself and your friends when out on foot and xe đạp. Choose the (1) ________ routes you can lượt thích quieter, slower roads, with pavements if you’re walking or cycle paths if you’re going by xe đạp. It’s easy đồ sộ get distracted by your phone or by friends, but you need đồ sộ be (2)________ đồ sộ traffic. Put your phone away and take your earphones (3)________ when crossing the road. Don’t trust that drivers (4)_______ spot you and be able đồ sộ stop in time – many drivers go too fast and don’t pay enough attention, (5)________ anything you can vì thế đồ sộ protect yourself is a good thing.

1. A. safe                B. safer                   C. safest                  D. safely

2. A. risky               B. warning              C. serious                D. alert

3. A. off                  B. over                    C. out                      D. down

4. A. must               B. will                     C. could                  D. should

5. A. but                  B. so                       C. though                D. because

IV. WRITING

TASK 1. Rewrite the following sentences beginning as directed.

1. Listening đồ sộ music is more interesting kêu ca watching TV.

→ I prefer ............................................................................................

2. How much was this pen?

→ How much ......................................................?

3. It takes bu about two hours each day đồ sộ vì thế my homework.

→ I ..........................................................................................

4. My mother doesn't lượt thích coffee and tea.

→ My mother likes neither.....................................................................

TASK 2. Write a paragraph of about 80 words đồ sộ tell about one of your favourite films.

You can use the following questions as cues.

- What kind of film is it?

- What are the main characters?

- What is the film about?

- What can you learn from the film?

ANSWER KEY

I. LISTENING

1. C   

2. A   

3. B   

4. B   

5. A

Script:

Thank you for buying our driverless siêu xe. Before you operate this vehicle, please note the following information. Although this siêu xe runs on renewable energy, at the moment it can only use solar energy. We’re working on other energy sources so sánh that future version will be able đồ sộ lập cập on wind power and hydropower. When the car’s power gets đồ sộ 30 percent, you will be alerted. In case power gets below 10 percent, you should avoid using the vehicle until it gets fully charged. When sunlight isn’t available, this siêu xe can also use power from our charging stations. They are available at gas stations all over the country so sánh it won’t take long đồ sộ get there from your trang chủ. To ensure your safety, we plan đồ sộ update the car’s software regularly. At least once a month, you should connect your siêu xe đồ sộ the mạng internet. Have a nice trip!

II. LANGUAGE FOCUS

TASK 1.

TASK 2.

TASK 3.

1. playing

2. happiest

3. took

4. reading

TASK 4.

1. A

2. D

3. D

4. D

5. C

III. READING

TASK 1.

1. She had a sore throat.

2. 3 days.

3. Honey, ginger, salt and lemon juice.

4. Yes, she did.

TASK 2

1. C

2. D

3. C

4. B

5. B

IV. WRITING

TASK 1.

1. I prefer Listening đồ sộ music đồ sộ watching TV.

2. How much does this dictionary cost?

3. I spend about two hours each day doing my homework.

4. My mother likes neither coffee nor tea.

TASK 2.

Sample writing

One of my favourite films is Tom and Jerry. It’s a series of cartoons with two main characters: Tom and Jerry. Tom is a cát and Jerry is a mouse. Both of them are quite clever. Although they live in the same house, they often play tricks on each other. Sometimes they get angry, but they have good friendship and help each other when they are in difficult situations. What I love best about the film is true friendship is always the best gift in our lives.

Phòng giáo dục và đào tạo và Đào tạo ra ...

Đề đua Giữa kì 2 - Friends plus

Năm học tập 2023 - 2024

Môn: Tiếng Anh 7

Thời gian lận thực hiện bài: 60 phút

(không kể thời hạn phân phát đề)

(Đề số 1)

LISTENING

Bài nghe:

Listen đồ sộ the first episode of The Survivor. Choose the correct answer, A, B or C.

1. Who is the survivor?

A. A man             B. A woman            C. A baby

2. How many people are there on the plane?

A. One                 B. Two                    C. Three

3. The plane crashed because of … .

A. the pilot’s problem        B. bad weather        C. the darkness

4. How is the survivor now?

A. Dead                             B. Awake                C. Alive

5. Where does the nurse come from?

A. England                        B. America              C. India

Listen again and complete the table with one word.

1. The plane crashed at _______________.

2. Two people are _______________ .

3. The survivor didn’t have any ____________ .

4. The news calls the survivor _______________.

5.  The nurse asks the survivor _______________ she is from.

LANGUAGE FOCUS

I. Choose the word whose bold part is pronounced differently from others. Write A, B, C or D in the blank.

1. A. worry              B. go                       C. slowly                 D. hello

2. A. head               B. wear                   C. ready                  D. easy

3. A. track               B. act                      C. war                     D. backpack

II. Choose the bold word that has a different stress pattern from the others. Write A, B, or C in the blank.

4. A. event              B. city                     C. medal                 D. winner

5. A. animal            B. dangerous           C. exciting               D. history

III. Choose the word or phrase that best completes each sentence. Write A, B, or C in the blank.

6. Elephants are  ______  kêu ca cats.

A. bigger            B. more big            C. as big as

7. An hour has sixty _________.

A. weeks            B. minutes              C. seconds

8. Marie Curie was the first female______ of the Nobel prize for physics.

A. artis                B. writer                 C. winner

9. My sister  _________  play the piano when she was 10.

A. can                 B. could               C. can’t

10. His height is _________  mine; we are both 1.70 metres.

A. as tall as              B. lượt thích           C. different from

11. What will you vì thế if you _________  in a jungle?

A. be              B. will be                C. are

12. You _________ start studying early for the exams. Don’t wait until the last minute.

A. must            B. should              C. mustn’t        

13. It’s difficult đồ sộ _________ some drinking water on a desert.

A. find              B. use                    C. avoid

14. Let’s _________ the red apples on the trees.

A. climb            B. pick                  C. build

15. Children  _____________ go out with parents.

A. must             B. should              C. shouldn’t

READING

I. Read the passage and decide whether each statement is True or False. Write True or False in each blank.

One Monday afternoon in May 2013, Diana Palmore was at trang chủ with her husband, Pete, when they heard    a tornado coming the town. Diana’s daughter Monica was at the local school and Diana decided đồ sộ go and pick her before the tornado reached the town. She ran as fast as she could đồ sộ the school. In her classroom, Monica and her classmates were sitting under their desks. Diana ran in and took Monica. But the tornado was much closer now and it was too dangerous đồ sộ go outside, so sánh they hid in a bathroom. When the tornado hit, it ripped the roof from the school. Monica and Diana looked up and saw cars and trees flying above the school. ‘It was very scary. The whole school was shaking,’ said Monica.

When the storm passed, Monica and her mum went trang chủ but it was in ruins. They couldn’t find Pete. But they could hear him shouting for help. Then they saw his hand in a cupboard under the stairs. He couldn’t breathe, so sánh they had đồ sộ get him out quickly. Moments after they pulled him out, the whole house collapsed. The family survived a horrible experience with only small injuries. What a lucky escape!

1. There were three members in Diana’s family.                               ___________

2. Monica was in the park when the tornado arrived.                         ___________

3. All people were scared of the tornado.                                          ___________

4. The whole house was not damaged.                                              ___________

II. Choose the option that best completes each blank in the passage. Write A, B, or C in the blank.

Agatha Christie

Agatha Christie was a British (5). She was born in England in 1890 and died there in 1976. She first started writing (6) she was sixteen. Later, when she was a nurse, she had the idea for a detective story and she published her first novel in 1920. She was a very (7) person, so sánh she was happier đồ sộ stay in and write kêu ca đồ sộ meet people.

Agatha Christie eventually became one of the most (8) writers in history. She wrote more kêu ca sixty novels, as well as plays and poetry, and sold more kêu ca two billion books. There are translations of her books in more kêu ca 100 (9). People love her works because the characters and the mysteries are so sánh interesting.

5. A. player                       B. writer                            C. actress

6. A. where                       B. how                              C. when

7. A. shy                           B. left                                C. went

8. A. horrible                     B. exciting                         C. popular

9. A. books                        B. languages                      C. stories

WRITING

I. Rearrange the words in a correct order đồ sộ make a complete sentence.

1. he / swim / could / the / river / in .

________________________________________________________________________

2. children / read / most / can’t / until / six / they / are .

________________________________________________________________________

3. is/ high / Mount Everest / how / ?

________________________________________________________________________

4. lập cập / Carl Lewis / how / could / fast / ?

________________________________________________________________________

5. you / guitar / can / play / the / ?

________________________________________________________________________

II. Rewrite the following sentences with the given beginning in such a way that the meanings stay unchanged.

6. He should sleep early.

He shouldn’t stay ____________________________________________

7. You must be quiet.

You mustn’t make ____________________________________________

8. If she changes her eating habits, she will be healthier.

She should __________________________________________________

ANSWER KEY

LISTENING

1. B    

2. C    

3. A   

4. C  

5. A   

6. 10 p.m.   

7. dead   

8. identification  

9. Jane Doe    

10. where

Listening Transcript

Agent Sanders: Help! Help me! ... Please! Help! Help!

Ambulance driver: We’ve got someone here! There’s a person here! ... She’s alive! She’s alive! Let’s get her out. Ready? One. Two. Three! ... OK. It’s OK. You’re safe now. I’m with the ambulance. You’re safe ... Hello? Listen. Listen. You’re OK … Oh no! No, no, no, no! Help bu get her into the ambulance. We need the hospital, now! ... Clear! ... Stay with bu. Oh no! No, no, no, no! ... Clear!

Radio: … and now some more information on the aeroplane accident last night. Police say the small private plane crashed at 10 p.m. There were three people on the plane. Two people are dead. One person is in the hospital. The police don’t know how the accident happened. They think it was a problem with the pilot. We will have more news on this story soon ...

Nurse Bryson: Good morning! How are you this morning? ... You’re very lucky. You were in an aeroplane crash. And here you are. You’re alive! ... You didn’t have any identification. We don’t know your name. But, listen. Don’t worry. You are going đồ sộ be OK ... Can you hear me? The doctor says maybe you can hear bu. I don’t know. But I lượt thích talking đồ sộ you. Is that OK? Can I talk đồ sộ you? ... So, we don’t know your name. We have đồ sộ give you a name. Your name, for now, is … Jane Doe. Jane Doe. That’s a nice name, isn’t it? ... On your papers it says Jane Doe for now. When you wake up, you can tell bu your real name. OK? ... Oh, I forgot đồ sộ tell you my name! My name is Jenny Bryson. I’m your nurse. I’m from England, but I live here now. I lượt thích it here ... Do you lượt thích it here, Jane? Not in this hospital, but in this town? Where are you from? ... That’s OK, you can tell bu when you wake up, Jane.

LANGUAGE FOCUS

I.

II.

III.

6. A    

7. B   

8. C    

9. B    

10. B   

11. C    

12. B      

13. A    

14. B   

15. C

READING

I.

1. True     

2. False   

3. True   

4. False

II.

5. B     

6. C    

7. A     

8. C    

9. B

WRITING

I.

1. He shouldn’t stay up late.

2. You mustn’t make noise.

3. She should change her eating habits đồ sộ be healthier.

4. He shouldn’t drink that dirty water or he’ll be ill.

5. They should use their phone đồ sộ get directions when they get lost.

II.

1. He could swim in the river.

2. Most children can’t read until they’re six.

3. How high is Mount Everest?

Xem test Đề GK2 Anh 7 Global Xem test Đề GK2 Anh 7 Friends Xem test Đề GK2 Anh 7 Smart Xem test Đề GK2 Anh 7 Right Xem test Đề GK2 Anh 7 Discovery




Lưu trữ: Đề đua Giữa kì 2 Tiếng Anh 7 sách cũ

Phòng giáo dục và đào tạo và Đào tạo ra .....

Đề đua Giữa học tập kì 2 Thông tư 22

Năm học tập 2023 - 2024

Bài đua môn: Tiếng Anh 7

Thời gian lận thực hiện bài: 45 phút

(không kể thời hạn phân phát đề)

(Đề số 1)

I. Choose the word whose underlined is pronounced differently

1. A. collect               B. about                     C. word                                  D. brother

2. A. calorie              B. musical                  C. cinema                              D. community

3. A. again                 B. allergy                   C. organization                     D. gardening

II. Choose the word in each line that has different stress pattern

1. A. donate              B. allergy                   C. diet                             D. compound

2. A. homeless          B. garden                  C. problem                     D. cartoon

III. Choose the best answer (A, B, C or D) đồ sộ complete the sentences

1. Nam used đồ sộ ________ morning exercise when he got up early.

A. did                         B. does                       C. doing                                 D. do

2. My father __________the bus đồ sộ work every day, but I cycle.

A. catches                  B. drives                    C. goes                                   D. runs

3. I go đồ sộ school __________ xe đạp.

A. by                          B. on                           C. in                                        D. from

4. Traffic accidents can be prevented if people __________ the rules.

A. remember             B. obey                       C. go after                              D. take care of

5. You should look right and left when you go ________the road.

A. down                     B. across                    C. up                                       D. along

IV. Put the correct size of the verb in brackets.

Xem thêm: dung dịch nào sau đây hòa tan được al2o 3

1. Quang Hai footballer (play) __________________ soccer beautifully last Saturday.

2. He (go)________ đồ sộ the English club every Sunday. But last Sunday he (not go)____________ there, he went đồ sộ the City’s museum.

3. Two years ago, she (teach) ______________________ at a village school.

4. What __________ you (do) ____________ yesterday morning?

5. We (travel) ______________________ đồ sộ Hue next month.

V. Read the text and answer the questions

Titanic is a romantic film, which was directed by James Cameron. However, it’s also about a disaster. It stars Leonardo DiCaprio and Kate Winslet.

The film is about the sinking of the ship Titanic on its first voyage. The main characters are Jack Dawson and Rose Dewitt Bukater. Jack saves Rose from killing herself during the journey on board the ship. Although they are from different social classes, and Rose is already engaged, they fall in love. The film has a sad ending: the Titanic sinks and more kêu ca a thousand people die in the disaster, including Jack.

Critics say it is a must-see. I agree because the story is moving and the acting is excellent. The special effects, visuals and music are also incredible.

1. What kind of film is Titanic?

………………………………………………………………………….………………

2. Who does Titanic star?

…………………………………………………………………………………….……

3. What is Titanic about?

…………………………………………………………………………………….……

4. How is the ending of Titanic?

………………………………………………………………………………….………

5. What vì thế critics say about Titanic ?

………………………………………………………………………………….………

ĐÁP ÁN

I. 

1. B                             2. C                             3. B

II.

1. D                             2. D

III.

1. D                             2. A                             3. A                             4. B                             5. B

IV.

1. played

2. goes - did’t go

3. taught

4. did you do

5. will travel

V.

1. Titanic is a romantic film.

2. It stars Leonardo DiCaprio and Kate Winslet.

3. It is about the sinking of the ship Titanic on its first voyage.

4. The film has a sad ending.

5. Critics say it is a must-see.

[Năm 2023] Đề đua Giữa kì 2 Tiếng Anh 7 Thông tư 22 với đáp án (5 đề)

Phòng giáo dục và đào tạo và Đào tạo ra .....

Đề đua Giữa học tập kì 2 Thông tư 22

Năm học tập 2023 - 2024

Bài đua môn: Tiếng Anh 7

Thời gian lận thực hiện bài: 45 phút

(không kể thời hạn phân phát đề)

(Đề số 2)

I. Circle the word that has the underlined part pronounced differently from others. 

1. A. washed             B. watched                C. looked                   D. closed

2. A. sugar                 B. scared                    C. shy                         D. surprise

3. A. late                    B. gate                        C. hilarious               D. hate           

II. Choose the best answer đồ sộ complete the sentences

1. We should have a ……………… check-up every six months.

A. medical                 B. medicine               C. hospital                 D. aspirin

2. Ba is ……………… in his medical record at the moment.

A. fill                          B. fills                         C. đồ sộ fill                     D. filling

3. They ....................... in that factory since last Monday.

A. didn't work           B. worked                  C. haven't worked    D. work

4. How ……………… are you? 1.5 meter in height.

A. high                       B. tall                         C. height                    D. long

5. What was ……………… with her?

A. problem                B. matter                    C. wrong                    D. feeling

6. People feel ……………… when they catch the cold.

A. pleasant                B. unpleasant             C. pleased                  D. unpleased

7. She has a pain ……………… her back.

A. on                          B. in                            C. at                            D. with

8. I ……………… for class.

A. am never late       B. am late never       C. late am never       D. never am late

9. That work is good ……………… him.

A. for                          B. at                            C. with                       D. on

10. The siêu xe is different ……………… mine.

A. with                       B. from                       C. đồ sộ                            D. for

III. Give the right size of the words in brackets

1. Her……………………..was excellent                                                PERFORM

2. Many………………...... activities are held every year.                     CULTURE

3. Birthday is a family……………………….                                          CELEBRATE

IV. Make questions for the underlined parts 

1. The Robinsons visited Ho Chi Minh thành phố a few weeks ago.

……………………………………………………………………………………….

2. She bought a lot of different gifts for her friends.

……………………………………………………………………………………….

3. My vacation in Nha Trang was very wonderful.

……………………………………………………………………………………….

4. Lan has hung the poster on the wall.

……………………………………………………………………………………….

5. They ate lunch in a famous restaurant with their friends.

……………………………………………………………………………………….

V. Read the passage and answer the questions below

Yesterday was Sunday. We didn’t work. We all stayed at trang chủ. In the morning my father planted some trees and then watered them. He always likes doing the gardening. My mother tidied our house then cooked a good lunch. I watched TV then helped my mother with the housework. I cleaned the floor and dusted the furniture. My brother listened đồ sộ music. In the afternoon one of my father’s friend visited us. They talked and played chess together. My brother pained a nice picture. I learned my lessons. We were busy all day but everybody was very happy.

1. Why did they stay at trang chủ yesterday?

………………………………………………………..

2. What did her father vì thế in the morning?  

………………………………………………………..

3. Did she help her mother with the housework? 

………………………………………………………..

4. Who visited them in the afternoon?  

………………………………………………………..

5. Were they happy on that day?    

………………………………………………………..

ĐÁP ÁN

I.

1. D                 2. B                 3. C                 4. B                 5. C

II.

1. A                 2. D                 3. C                 4. B                 5. C

6. B                 7. A                 8. A                 9. A                 10. B

III.

1. performance         

2. cultural      

3. celebration

IV.

1. When did the Robinsons visit Sài Gòn city?

2. What did she buy for her friends?

3. How was your vacation in Nha Trang?

4. Where has Lan hung the poster?

5. Who did they eat lunch in a famous restaurant with?

V.

1. Yesterday was Sunday.

2. Planting and watering some trees.

3. Yes, she did.

4. One of her father’s friend.

5. Yes, they were.

Phòng giáo dục và đào tạo và Đào tạo ra .....

Đề đua Giữa học tập kì 2 Thông tư 22

Năm học tập 2023 - 2024

Bài đua môn: Tiếng Anh 7

Thời gian lận thực hiện bài: 45 phút

(không kể thời hạn phân phát đề)

(Đề số 3)

I. Choose the correct answer A, B, C or D đồ sộ complete each following sentence

1. My father __________the bus đồ sộ work every day, but I cycle.

A. catches                  B. drives                                C. goes                       D. runs

2. She’s sure that they will find the film_________.

A. entertain    B. entertained            C. entertainment       D. entertaining

3. ____________ being frightened by the images, Lan still liked the film so sánh much.

A. But                         B. Despite                              C. Although               D. Nevertheless

4. ____________ is La Tomatina celebrated? – Every August.

A. Where                   B. Why                                   C. When                     D. How often

II. Find a mistake and correct it

1. The end of the film was so sánh moved.

             A               B     C            D

2. I used đồ sộ went đồ sộ school on foot when I was in primary school.

                     A                    B                       C                      D

III. Supply the correct tenses of the verbs in brackets 

1. There (be)……….. a lot of water in the bottle.

2. They (know)…………….......... each other for 10 years.

IV. Match the names of festival with the reasons for holding them

Festivals

Reasons

1. Christmas

2. Thanksgiving

3. Cannes Film Festival

4. Ghost Day

a. superstitious

b. music/ arts

c. religious

 d. seasonal

V. Choose the correct answer A, B, C or D for each of the gap

Ewan McGregor was (1) _____ in Scotland in 1971. He decided đồ sộ be an (2)_____ when he was only nine and he made his first film (3) _____ 1992. So far in his career he has appeared with a lot of different types of films, including comedies, musical, dramas and the Star Wars movies. In his career Ewan has worked with actresses lượt thích Cameron Diaz and Nicole Kidman, and his films have won (4)_____ of awards. He said that he loved his career very much.

1. A. bear                               B. born                       C. bearing                  D. beared

2. A. acting                            B. actress                   C. actor                      D. action

3. A. in                                   B. on                           C. at                            D. for

4. A. a lots                             B. lots                         C. much                     D. some

VI. Rewrite the sentences, so sánh that their meaning stays the same, using the words given

1. The play was so sánh boring. However, Hoa saw it from beginning đồ sộ over.

=> Although …………………………………………………………….

2. I often walked đồ sộ school when I was a student.

=> I used………………………………………………………….………

ĐÁP ÁN

I.

1. A                 2. D                 3. B                 4. C

II.

1. D → moving         

2. A → go

III.

1. is

2. have known

IV.

1 - C                2 - A               3 - B                4 – D

V.

1. B                 2. C                 3. A                 4. B

VI.

1. Although the play was so sánh boring, Hoa saw it from beginning đồ sộ over.

2. I used đồ sộ walk đồ sộ school when I was a student.

[Năm 2023] Đề đua Giữa kì 2 Tiếng Anh 7 Thông tư 22 với đáp án (5 đề)

Phòng giáo dục và đào tạo và Đào tạo ra .....

Đề đua Giữa học tập kì 2 Thông tư 22

Năm học tập 2023 - 2024

Bài đua môn: Tiếng Anh 7

Thời gian lận thực hiện bài: 45 phút

(không kể thời hạn phân phát đề)

(Đề số 4)

I. Phonetics: Odd one out.

1. A. page                  B. information          C. pavement                          D. transport

2. A. combine           B. vocabulary           C. doubtful                            D. boring 

II. Choose the word that has a different stress pattern from the others. 

1. A. silent                 B. noisy                     C. pretty                                 D. polite

2. A. traffic               B. dancer                   C. balloon                              D. cycling      

III. Complete the sentences, using suitable words

1. They put solar panels on the ____________ of our house đồ sộ get the sun’s energy.

2. The siêu xe doesn’t need a driver, we đường dây nóng it a ____________car.

3. People all over the world celebrate _______________ on 24th and 25th of December.

4. La Tomatina is the name of a ____________ in Spain.

IV. Choose and circle the best answer. 

1. Wind, hydro and solar are _________ resources. 

A. modern                 B. renewable             C. non-renewable                 D. new

2. Nick washes his hand a lot, _________ he doesn’t have flu.

A. so sánh                           B. and                         C. but                                     D. although

3. They had đồ sộ wear _________to protect their eyes at the tomato festival.

A. goggles                  B. tradition                C. trucks                                D. greasy

4. _________were you born? – In March 

A. How                       B. Why                       C. Where                               D. When

V. Read the passage and vì thế the tasks

Travelling in the future will be much easier and safer. People may travel in a driverless siêu xe. Even old or disable people will be able đồ sộ use it because the siêu xe can drive itself. However, a driveless siêu xe will be expensive. People can choose đồ sộ go on foot on moving pavements. A Swiss company has invented a system of high- tốc độ moving pavements. People will go through the streets at up đồ sộ 15 km per hour just by standing on the pavements. This will reduce travelling time of pedestrians and traffic jams effectively. Therefore, more people will leave their vehicle trang chủ.

Answer the questions

1. How will travelling be in the future?

2. Will old or disable people be able đồ sộ use a driverless car? 

Tick T/ F

1. A Swiss company has invented the system of high- tốc độ moving pavements?

2. A driveless siêu xe won’t be expensive.

3. People can go through the streets at up đồ sộ 50 kph just by standing on the pavements 

4. In the future, more people will leave their vehicle trang chủ.

VI. Do as directed in brackets. 

1. People will decorate their houses đồ sộ welcome New Year. (Change into passive)

____________________________________________________________

2. They have đồ sộ wear boots đồ sộ protect their feet. (Make question)

Why ________________________________________________________

ĐÁP ÁN

I. 

1. D                             2. C

II. 

1. D                             2. C

III.

1. roof                       2. driverless                          3. Christmas              4. Festival

IV.

1. B                             2. A                                         3. A                             4. D

V.

Answer the questions 

1. Travelling in the future (It) will be much easier and safer                     

2. Yes, they will

Tick T/F

1. T                               2. F                               3. T                                 4. T

VI.

1. The houses will be decorated đồ sộ welcome New Year. 

2. Why vì thế they have đồ sộ wear boots?

Phòng giáo dục và đào tạo và Đào tạo ra .....

Đề đua Giữa học tập kì 2 Thông tư 22

Năm học tập 2023 - 2024

Bài đua môn: Tiếng Anh 7

Thời gian lận thực hiện bài: 45 phút

(không kể thời hạn phân phát đề)

(Đề số 5)

I. Choose the best option (A, B, C or D) đồ sộ complete the sentences.

1. My mum …………..the bus đồ sộ work every morning.

A. takes                      B. goes                       C. does                       D. runs

2. Before the new system of traffic control, there……….be more accidents.

A. use đồ sộ                    B. used đồ sộ                   C. is used đồ sộ               D. was used to

3. Traffic accidents can be prevented if people……….the rules.

A. remember             B. obey                      C. go after                 D. take care of

4. In spite of having a happy……….., the film begins with a terrible disaster.

A. ending                   B. acting                    C. opening                 D. setting

5. I had đồ sộ stand in the balcony đồ sộ catch the whole…………of the parade.

A. view                      B. picture                   C. sight                       D. vision

II. Circle the word which has a different stress pattern from the others. 

1. A. visual                B. thermal                  C. pollute

2. A. medical             B. electric                  C. botanic

3. A. chemical          B. specific                 C. national

4. A. dramatic           B. logical                   C. continue

III. Read the definitions and then match them with the words

Sci-fi              Documentary             Thriller           Horror             Action

1. ___________   A film that usually features lots of stunts and fighting.

2. ___________   A film that tells an exciting story about murder or crime.

3. ___________   A film that is phối in the future.

4. ___________ A film in which strange and frightening things happen.

5. ___________ A film that give facts and information about a subject.

IV. Read the text and choose the best option (A, B, C or D) đồ sộ complete the statements. 

The Academy Awards, commonly known as the Oscars, are the most famous film awards in the world. They have been held since 1929. They are called the Oscars after the golden statuette awarded đồ sộ the winners. The Oscar statuette is officially called the Academy Award of Merit. It is 34 centimet high and weighs 3.85 kilos. The Oscar statuette was designed by Cedric Gibbons and sculpted by George Stanley. It is a knight holding a crusader’s sword, standing on a reel of film. The first Oscar was given đồ sộ Emil Jannings on May 16, 1929. The most important Oscar is the “Best Picture” prize, which is given đồ sộ the best film. Two other important awards are “Best Actor” and “Best Actress” in a leading role. There are a lot of other prizes too, such as “Best Director”, “Best Supporting Actor” and “Best Supporting Actress”, “Best Costume Design”, etc.

1. The Oscars……………………..

A. weren’t organized until May 16, 1929.            

B. are also known the Academy Awards.             

C. are the world’s most well- known film awards.

D. All are correct

2. The Oscar statuette ……………..

A. looks lượt thích gold.                                        C. was designed by two men.

B. has a shape of a crusader.                  D. consists of a knight, a reel of film and a sword.

3. …………received the first Oscar prize.

A. Cedric Gibbons                                       C. Emil Jannings      

B. George Stanley                                        D. The Academy

4. There is only one prize that is the most important.

A. True                                                           B. False

V. Write a short passage about your favorite film using the given cues.

What is your favorite film?

What type of film is it? (romantic/ comedy/…)

Who does it star?

What happens in the film?

How is the film? (moving/ hilarious/….)

What is the ending?

How are the other aspects of the film? (special effects/…..)

What vì thế you think about this film?

ĐÁP ÁN

I. 

1. A                 2. B                 3. B                 4. C                 5. A

II.

1. C                 2. A                 3. B                 4. B

III.

1. kích hoạt        

2. Thriller      

3. Sci-fi          

4. Horror        

5. Documentary

IV.

1. C                 2. D                 3. C                 4. A

Xem test Đề GK2 Anh 7 Global Xem test Đề GK2 Anh 7 Friends Xem test Đề GK2 Anh 7 Smart Xem test Đề GK2 Anh 7 Right Xem test Đề GK2 Anh 7 Discovery

Săn shopee siêu SALE :

  • Sổ lốc xoáy Art of Nature Thiên Long color xinh xỉu
  • Biti's đi ra hình mẫu mới nhất xinh lắm
  • Tsubaki 199k/3 chai
  • L'Oreal mua 1 tặng 3
  • Hơn đôi mươi.000 câu trắc nghiệm Toán,Văn, Anh lớp 9 với đáp án

ĐỀ THI, GIÁO ÁN, KHÓA HỌC DÀNH CHO GIÁO VIÊN VÀ PHỤ HUYNH LỚP 9

Bộ giáo án, bài xích giảng powerpoint, đề đua dành riêng cho nghề giáo và khóa huấn luyện và đào tạo dành riêng cho bố mẹ bên trên https://tailieugiaovien.com.vn/ . Hỗ trợ zalo VietJack Official

Tổng đài tương hỗ ĐK : 084 283 45 85

Đã với phầm mềm VietJack bên trên điện thoại cảm ứng thông minh, giải bài xích tập luyện SGK, SBT Soạn văn, Văn hình mẫu, Thi online, Bài giảng....miễn phí. Tải tức thì phần mềm bên trên Android và iOS.

Theo dõi công ty chúng tôi không tính phí bên trên social facebook và youtube:

Bộ đề đua năm học tập 2023-2024 những lớp những môn học tập được Giáo viên nhiều năm tay nghề tổ hợp và biên soạn theo đòi Thông tư tiên tiến nhất của Sở giáo dục và đào tạo và Đào tạo ra, được tinh lọc kể từ đề đua của những ngôi trường bên trên toàn quốc.

Nếu thấy hoặc, hãy khích lệ và share nhé! Các phản hồi ko phù phù hợp với nội quy phản hồi trang web có khả năng sẽ bị cấm phản hồi vĩnh viễn.